Log ind

  Vores heste - Føl og Plage - MR. Lou-Bi-Light   

MR. Lou-Bi-Light, født 12. maj 2006, brun m/blis, stjerne og 4 sokker. Ident. 208333DW0604206.

Så kom Danieloú Lox andet føl her på stutteriet. Vi var spændt på, om det kom til at ligne sin helbror fra sidste år. I farve og tegning gør han det ikke, men han har det samme gode sind og meget korrekt benstilling.

MR. Lou-Bi-Light er kvardratisk, ædel, højtstillet og med et godt udtryk, han er desuden utrolig kærlig og snaksalig. Han er blevet striglet og har fået løftet ben, siden han blev født og det syntes han er ret hyggeligt.

MR. Lou-Bi-Lights er efter Midt-West Ibi-Light DVE 360 - 4. generations elitehingst og OL-deltager. Avlsledelsen udtaler bl.a. om ham, at han i forbindelse med hoppekåringer har markeret sig stærkt, både som far, morfar og farfar til hopper, som har aflagt særdeles gode prøver.

Han tilfører i meget høj grad ridelighed, smidighed, gangarter og arbejdsvilje. Avlsledelsen opfordrer til at han benyttes optimalt.

Midt-West Ibi-Light mærkerer sig stærkt på DVs Top 100. I 2004 var 17 af hopperne med - heraf de 4 på top 10. I 2003 var 25 af hopperne med - heraf 6 på top 10.

Årets hoppe i 2003 er også efter Midt-West Ibi-Light. Lindelygaards Mai-Tai er også tildelt guldmedalje og hun vandt suverænt sin sadelkåring med højeste resultat på landsplan, 911 point.

I 2003 havde Midt-West Ibi-Light to afkom til VM for ungheste og én som første reserve. Bedste resultat opnåede Broholms Highlight med en 5. plads desuden var Broholm's Highlight en suveræn vinder af 5-års championatet i dressur samme år.

I 2004 var Broholms Highlight igen udtaget til VM i dressur for 6-års heste i Verden, Tyskland. Nedenstående taler for sig selv om Midt West Ibi-Light:Lou-Bi-Lights morfar er elitehingsten Diamond DVE330, der er B-hest i dressur, fløjhingst og modtager af Åge Ravn´s vandrepræmie ved kåringen. Diamond er også far til flere kårede og avlsgodkendte hingste bl.a. Diamant, Da Capo, Dortmund og Dijon. Desuden er han far til årets hoppe i 1991, Lykke af Stensvang RDH 2963, m/opdrættermedalje i guld. Han er også far til flere A-heste i dressur og springning.

Lou-Bi-Lights mor, Danieloú DH 3908, har Mi Amor X DH 349 som MF, der i sin korte periode i avlen nået at levere sønnen Mon Ami. Denne hingst er højt rost af avlsledelsen, som har ønsket den benyttet mere i avlen. Mon Ami X har trods begrænset brug givet flere medaljehopper.

I Daniélous stamtavle er der desuden flere elitehingste og hopper samt en olympisk guldvinder, nemlig farfars mor Aiglonne X. Daniélous mor er også mor til en af Australiens allerbedste unge dressurheste, Rhapsody Lox samt et Grand Prix emne, Dublin Lox, der er solgt til Østrig.

MR. Lou-Bi-Light er solgt som dressurhest til England.

Han har den 13. juli 2008 været til sit første engelske show som hingst. Han vandt unghesteklassen med følgende udtalelse 'absolut fantastisk, fuldkommen korrekt benstilling og betagende gangarter. Eksemplarisk opførsel af en hingst i den alder'. Han blev udtaget til championatsklassen og denne vandt han også med bemærkningen 'et fantastisk dyr'.

En repræsentant fra det tyske Hannoveraner Forbund havde følgende kommentarer: 'perfekt harmoni, konfirmation perfekt, utrolige gangarter og en hest, der når utrolig langt. Meget imponerende'. Så det blev til pokal og medalje.

Så vi er meget stolte og ønsker Tea tillykke med det flotte resultat.  Kontakt   

MegaFarmen
Rønnekrogen 6
3400 Hillerød

tlf.:  4824 9800 /
         2840 9800
mail:
piveline@yahoo.dk

Find os her!