Log ind

  Gårdbutik - Lam   

Vi har en flok får og en vædder primært af kødracen Texel og Såne. Fårene lemmer henover foråret og både får og lam går ude hele året og græsser. Vi har en fårestald, hvor vi fodrer med kraftfoder og hø i vinterhalvåret. Det er sjældent, at dyrene søger indendørs, de vil helst være ude på marken – også i snevejr og kulde. Det er faktisk kun regnvejr de ikke bryder sig om.

Lam der græsser i det fri og ernærer sig af friske blade, knopper, græs og urter er ligesom vildt. Kødet smager godt, er sundt og sammen med den megen motion gør det, at kødet får meget ”muskel”, bliver dejligt saftigt og af høj kvalitet. Lammekødet er let fordøjeligt og har en god balance mellem fedtstof og proteiner, indeholder værdifulde aminosyrer og mineraler, men ingen kulhydrater.

Alle vores dyr er opvokset uden medicin, stråforkortere og væksthormoner. Vi bruger et lokalt slagteri få kilometer fra, hvor vi bor. Vi afleverer altid vores dyr dagen før, så de ikke er stressede af transport o.l., når de bliver slagtet. Kødet bliver selvfølgelig dyrlægekontrolleret og stemplet.

Vores dyr bliver først slagtet, når de er solgt – dvs. at kødet er fersk og til at lægge i fryseren. Vi får også lavet spegepølser og grill pølser.

Klik på billedet for at se i prislisten for næste slagtning, mængde, partering og pris.


Får på marken.  Kontakt   

MegaFarmen
Rønnekrogen 6
3400 Hillerød

tlf.:  4824 9800 /
         2840 9800
mail:
piveline@yahoo.dk

Find os her!