Log ind

  Gårdbutik - Grise   

Vi har en so gående, der får et kuld grise om året. Det er rigtige frilandsgrise, der går og roder i jorden og ”grisser” sig til. Grisemor har en isoleret farehytte, hvor hun får sine smågrise og kan ellers færdes frit rundt med dem, til de skal slagtes, når de er ca. 9 måneder gamle. Grisene bliver fordret med grovfoder, vitaminer/mineraler og har fri adgang til halm i deres hytter. Vores grise er glade grise med krølle på halen.

Et godt liv i vækstperioden med mulighed for meget motion gør, at kødet får meget ”muskel” og bliver dejligt saftigt samt at kunderne får særdeles velsmagende magert svinekød af høj kvalitet.

Alle vores dyr er opvokset uden medicin, stråforkortere og væksthormoner. Vi bruger et lokalt slagteri få kilometer fra, hvor vi bor. Vi afleverer altid vores dyr dagen før, så de ikke er stressede af transport o.l., når de bliver slagtet. Kødet bliver selvfølgelig dyrlægekontrolleret og stemplet.

Vores dyr bliver først slagtet, når de er solgt – dvs. at kødet er fersk og til at lægge i fryseren, i de portioner man selv ønsker.

Klik på billedet for at se i prislisten for næste slagtning, mængde, partering og pris.

                        Grisemor og 'børn'                   

  Kontakt   

MegaFarmen
Rønnekrogen 6
3400 Hillerød

tlf.:  4824 9800 /
         2840 9800
mail:
piveline@yahoo.dk

Find os her!