Log ind

  Salgsheste   

Delight er ædel, højtstillet og med et godt udtryk, han er desuden meget kærlig og snaksalig.

Delight er efter Midt-West Ibi-Light DVE 360 - 4. generations elitehingst og OL-deltager. Han tilfører i meget høj grad ridelighed, smidighed, gangarter og arbejdsvilje.
 
Delights morfar er elitehingsten Diamond DVE330, der er B-hest i dressur, fløjhingst og modtager af Åge Ravn´s vandrepræmie ved kåringen. Han er også far til flere A-heste i dressur og springning.

Delights mor, Danieloú Lox DH 3908, har Mi Amor X DH 349 som MF.
I Daniélous stamtavle er der desuden flere elitehingste og hopper samt en olympisk guldvinder, nemlig farfars mor Aiglonne X. Daniélous mor er også mor til en af Australiens allerbedste unge dressurheste, Rhapsody Lox samt et Grand Prix emne, Dublin Lox, der er solgt til Østrig.


Delights helbror MR. Lou-Bi-Light fra 2006 er solgt som dressurhest til England. 

Mr. Platini født den 21. maj 2001.

Han er en dejlig kvardratisk og op ad bakke gående vallak. Han er et potientielt emne for den seriøse rytter med interesse for konkurrenceridning. Han er sent tilredet, men arbejder rigtig godt og har gjort store fremskridt på kort tid. Det var meningen, at han skulle have været startet i DSA for 5 års i september måned 2006, men rytteren stoppede og flyttede til Fyn. En hest der bør ses.

Klik på billedet eller teksten for at se mere.


Mr. Platini og Anja K. Nielsen juni 2006

Miss Pavina født 14. april 2003

Pavina er en højtstillet utrolig sød og kærlig hoppe, som er kåret i DH og gik fløj. Hun er utrolig nervefast - ikke sådan lige at hylde ud af den. Hun blev i sommeren 2006 gjort ryttervant og har siden haft fri til september 2007, hvor hun blev redet nogle måneder. Har så haft fri igen pga. manglende rytter, men er nu startet på sin uddannelse.

Klik på billedet for at se mere.


Miss Pavina og Anja K. Nielsen august 2006


Mr. Delight

  Kontakt   

MegaFarmen
Rønnekrogen 6
3400 Hillerød

tlf.:  4824 9800 /
         2840 9800
mail:
piveline@yahoo.dk

Find os her!