Log ind

  Avlsmål   

Vores avlsmål er, at lave velgående og særdeles ridelige Dansk Varmblods dressurheste. De skal have talent og evne for en høj præstationsformåen, så de kan gøre sig på konkurrencebanerne. Ønsket er, at de kal være storrammede, muskuløse, smidige og ca. 165 - 170 cm i stangmål. Samtidig skal de have et godt fundament, så de kan holde til at være rideheste og sidst, men ikke mindst, et godt temperament, god karakter og et "rigtigt godt hoved”, så de er nemme at arbejde med.

Vi går meget op i hestenes trivsel og deres sociale liv. Naturlig opvækst giver sunde heste både fysisk og psykisk. I opvæksten præges føllene af det miljø og den påvirkning, de er udsat for og det har stor betydning for deres liv som voksne heste. De skal være i mental balance – og det kræver forståelse for deres adfærd og behov for kontakt med andre heste og mennesker.

Se dig om på siderne, hvor der bl.a. er nærmere beskrivelse af de enkelte heste vi har eller har haft. Da vi syntes, at det kunne være sjovt, at følge de heste vi tidligere har solgt, må du meget gerne ringe eller sende en mail til os om, hvordan det går, hvis du selv har eller kender en af dem.


  Kontakt   

MegaFarmen
Rønnekrogen 6
3400 Hillerød

tlf.:  4824 9800 /
         2840 9800
mail:
piveline@yahoo.dk

Find os her!