Log ind

  Lidt om os   

Vi er en familie på 3 indimellem 4, hvor Susanne har redet i mange år og været aktiv dressurrytter og Niels flittig skovtursrytter. I 1996 købte vi gården i Hillerød med 13. tdr. og flyttede fra Amager. Med os havde vi Passat, som var Susannes gamle dressurvallak og Flamci, som Niels red i skoven på. Da vi flyttede ind, overtog vi en gammel Knapstrupperhoppe på 22 år samt en flok får og høns. I 2000 blev vores datter født og som hun siger, ”vi bor på en rigtig bondegårde – ikk´ mor” og det kan man vist roligt sige.

Få måneder efter vi var flyttet ind, købte vi vores første ko af kødkvægsrace, Karoline og hendes kalv Rosa. Det var meningen at Rosa skulle slagtes, men hun var så ”sød”, så hun er her stadigvæk. Efterfølgende kom kalvene Maren og Nougat til, og ja, de er her også endnu, så de 3 ”kalve” er nu grundstammen til vores produktion af kødkvægskalve.

Siden hen er dyreholdet lige så stille og roligt blevet udvidet med grise samt ænder og gæs.

Alle vores dyr er fritgående trivselsdyr, der er opvokset uden medicin, stråforkortere og væksthormoner.

Da vi begge to arbejder fuldtids ved siden af fritidslandbruget kneb det med at få tid til at ride, så vi prøvede at sætte Flamci i fol 3 år i træk, uden at hun blev drægtig. Vi var nu blevet opsat på at få føl, så vi købte La Salle, endnu en Dansk Varmblod, satte hende i fol og fik vores første føl året efter. Det er siden hen blevet til flere dejlige dressurheste på vores lille stutteri, som p.t. består af 6 varmblodsheste og vores datter Majas søde pinto pony Indian, som hun har overtaget fra sin storebror.


  Kontakt   

MegaFarmen
Rønnekrogen 6
3400 Hillerød

tlf.:  4824 9800 /
         2840 9800
mail:
piveline@yahoo.dk

Find os her!